Фото: соцмережі

У Харкові помер 40-річний чоловік, який постраждав під час удару по "Епіцентру"

У Харкові 29 травня помер чоловік, який постраждав внаслідок російського удару по гіпермаркету "Епіцентр" 25 травня.

Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"На жаль, в лікарні помер 40-річний чоловік, який був поранений внаслідок ворожого удару по Епіцентру", — йдеться у повідомленні.

Посадовець зазначив, що чоловік перебував в опіковій реанімації. Через рашистський обстріл він отримав опіки полум’ям. Вони сягали 50% тіла. 

Удар по "Епіцентру" у Харкові

Вдень російські окупанти скинули дві авіабомби на гіпермаркет "Епіцентр"За словами голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, через рашистський обстріл були загиблі та десятки поранених. До того ж багато людей вважалися зниклими безвісти. На місці влучання спалахнула масштабна пожежа площею 15 тисяч квадратних метрів. 

Водночас 27 травня, прокурори спільно з працівниками Державної служби з надзвичайних ситуацій, слідчими Служби безпеки України та Національної поліції виявили нерозірваний боєприпас у близько 80 метрах від будівельного гіпермаркету, який зазнав ворожих авіаударів 25 травня.

До того ж правоохоронцям у ніч на 28 травня вдалось ідентифікувати тіло 38-річного чоловіка, який загинув під час удару ворожої армії по "Епіцентру" в Харкові. Раніше у його восьмирічного сина Михайла взяли для цього ДНК.

Нагадаємо, 27 травня російські окупанти вдарили по Харкову керованими авіабомбами. Внаслідок атаки пошкоджено два підприємства.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.05.2024 09:17