Наслідки обстрілу Харкова. Джерело: Нацполіція

У Харкові уточнили наслідки трьох влучань "шахедів" по місту (відео)

У ніч на понеділок, 11 березня, російські окупанти атакували Харків ударними дронами. Зафіксовано три влучання на території Слобідського району. Внаслідок цього пошкоджені, зокрема, багатоповерхівка, адміністративні будівлі та житлові будинки.

Про це повідомила поліція Харківської області. Там зазначили, що рашисти вдарили "шахедами" близько 01:10 по Слобідському району Харкова.

"Зафіксовано три влучання БпЛА в землю поруч з адміністративними будівлями", — йдеться в повідомленні.

Даних про постраждалих не надходило. Щоправда, через ворожі удари "шахедами" сталася пожежа, яку рятувальники оперативно ліквідували. Крім того, пошкоджено багатоповерхівку, адміністративні будівлі, житлові будинки, приватні автомобілі.

Як відомо, цієї ночі російські окупанти знову запустили по Україні дрони-камікадзе, через що оголошували повітряну тривогу в декількох областях. Міський голова Харкова Ігор Терехов повідомляв, що цієї ночі під час атаки дронів у місті був "приліт" по об'єкту цивільної інфраструктури в районі щільної житлової забудови. Частково пошкоджено сам обʼєкт і житлові будинки поруч. Він уточнив, що обійшлося без жертв.

Нагадаємо, що цієї ж ночі російські окупанти ударними безпілотниками типу Shahed атакували Одеську область. Відбулося влучання в інфраструктурний об'єкт, де спалахнула пожежа — люди не постраждали. Українські військові зазначили, що в небі Одещини збили 10 безпілотних апаратів типу Shahed-131/136, які баражували.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.03.2024 08:54