Фото: Харківська ОВА

У Харкові знову зросла кількість постраждалих через ракетний удар РФ: серед травмованих шестеро дітей

У вівторок зранку, 2 січня, російські терористи здійснили масовану атаку на Харків. Кількість постраждалих внаслідок ворожого обстрілу знову збільшилася.

Про це повідомили в прес-центрі Державної служби надзвичайних ситуацій.

За даними ДСНС, в результаті ранкової атаки постраждало вже 50 людей. Серед травмованих — шестеро дітей. У потерпілих — вибухові травми, забої, акубаротравми, гострі реакції на стрес. Також відомо про одну людина, яка загинула.

"Всі пожежі ліквідовано. Рятувальники проводять дорозвідку та перевірку житлових приміщень", — додали в прес-центрі.

Ракетна атака Харкова

2 січня російські терористи масовано атакували ракетами Харків. За словами голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, окупанти завдали щонайменше шести ракетних ударів по Шевченківському району міста. Внаслідок ворожої атаки пошкоджені багатоквартирні житлові будинки, господарчі споруди, інша цивільна інфраструктура, є загоряння автомобілів. 

Нагадаємо, під потужним ракетним ударом 2 січня був і Київ — у місті зафіксовані численні руйнування та відомо про жертву й поранених. За даними мера Києва Віталія Кличка, в одному з будинків у Соломʼянському районі столиці внаслідок атаки сталося загоряння. Повідомляють, що рятувальники деблокували 17 людей, ще 117 мешканців — вивели з будинку. Постраждали наразі 43 особи. Пізніше міський голова столиці зазначив, що одна з постраждалих через пожежу у будинку в Солом'янському районі померла у кареті "швидкої".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.01.2024 14:41