У Харкові зросла кількість постраждалих внаслідок атаки по друкарні: рятувальники показали фото наслідків

У четвер, 23 травня, російські окупанти під час масованого ракетного удару по Харкову влучили в друкарню видавництва Vivat. Внаслідок ворожої атаки загинули сім людей. Кількість постраждалих зросла до 21.

Про це повідомляє Державна служба надзвичайних ситуацій. Також рятувальники показали моторошні фото наслідків ворожої атаки.

"У Харкові ліквідовано пожежу на підприємстві, спричинену ракетним обстрілом росіян. Кількість постраждалих зросла до 21. Загинуло сім людей", — йдеться у повідомленні.

Обстріл Харкова 23 травня: деталі

У четвер, 23 травня, російські терористи жорстоко обстріляли Харків і область. Рашисти влучили по транспортній залізничній інфраструктурі та одному з підрозділів комунального підприємства. Також окупанти вдарили по Золочеву, що на Харківщині. Загалом було приблизно 10 вибухів. 

На обстріл Харкова й інших міст регіону відреагував президент України Володимир Зеленський. За його словами, російські терористи користуються тим, що Україна досі позбавлена належного захисту системами протиповітряної оборони та надійної можливості знищувати пускові установки терористів саме там, де вони розташовані, — поблизу наших кордонів.

"І це слабкість — не наша слабкість, а світу, який уже третій рік не наважується поводитися з терористами саме так, як вони на це заслуговують. Терор усюди повинен програвати — у будь-яких умовах, на будь-якому континенті. І це наш спільний обов’язок — усіх у світі, хто має змогу захищати життя від терору. Україна робить усе, що може. Дякую кожному, хто нам допомагає. Але потрібно більше рішучості. І саме від лідерів світу", — наголосив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, у Харкові 24 травня оголошено День жалоби за загиблими внаслідок російської ворожої атаки 23 травня по місту та області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.05.2024 20:59