Фото ілюстративне. Джерело: "Апостроф"

У "Київстарі" знову проблеми зі зв'язком: що кажуть у компанії

У середу, 20 грудня, зранку в мобільного оператора "Київстар" виникли перебої в роботі. Користувачі скаржаться на відсутність зв'язку. У компанії відреагували на ситуацію.

Про це "Київстар" повідомив на своїй Facebook-сторінці.

Від ранку абоненти мобільного оператора масово скаржаться на проблеми зі зв'язком. Про відсутність мобільного зв'язку писали користувачі з різних регіонів, зокрема, зі Львова, Івано-Франківська, Миколаєва, Київської області й інших регіонів України.

Також абоненти не могли перевірити рахунок, набравши комбінації. Тому компанія радила користуватися мобільним застосунком чи телефонувати на "гарячу лінію". Крім того, були скарги про відсутність домашнього інтернету та проблеми в роботі застосунку "Мій Київстар".

Компанія "Київстар" підтвердила інформацію користувачів про те, що зранку 20 грудня у роботі оператора виникли складнощі. Там заявили, що вже усувають проблему та працюють над відновленням сервісів.

"Наша мережа наразі на етапі стабілізації після масштабної хакерської атаки, тому все ще можуть виникати короткочасні складнощі в роботі послуг. Зранку 20 грудня в низці міст на Заході та Півдні України виникли складнощі з голосовим зв’язком і роботою мобільного застосунку "Мій Київстар", — зазначили в прес-службі компанії.

Там запевнили, що спеціалісти працюють над відновленням сервісів і роблять усе можливе, щоб усунути технічні проблеми якомога швидше.

"Перепрошуємо за незручності. Найближчим часом компанія повідомить абонентів щодо компенсацій. Дякуємо за розуміння та підтримку", — підсумували в "Київстарі".

Нагадаємо, що вчора в компанії "Київстар" заявляли, що відновили роботу мобільного інтернету в метро Києва та Харкова. При цьому оператор продовжував покращувати послугу "Домашнього Інтернету".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 20.12.2023 09:30