Фото ілюстративне. Джерело: поліція Києва

У Києві 46-річний чоловік убив 14-річного хлопця: у поліції розповіли подробиці

Під час раптового конфлікту зловмисник вдарив ножем 14-річного хлопця. Від отриманої травми потерпілий помер на місці, а підозрюваного правоохоронці затримали за місцем проживання. Досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано до суду. За скоєне чоловіку загрожує до 15-ти років в'язниці.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

"Наприкінці жовтня минулого року до поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від працівників екстреної медичної допомоги про те, що біля під’їзду однієї з багатоповерхівок виявлено тіло підлітка з тілесними ушкодженнями. Медики, які прибули на місце події констатували смерть хлопця", — йдеться в повідомленні.

За вказаною адресою негайно прибули патрульні поліцейські, дільничні офіцери поліції, слідчо-оперативні групи Дніпровського та Головного управлінь поліції, а також ювенальні поліцейські та кінологи.

На місці події правоохоронці з’ясували, що потерпілий отримав несумісні з життям травми внаслідок конфлікту з незнайомцем, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Спершу між хлопцем та чоловіком виникла суперечка, а потім чоловік вдарив підлітка ножем у груди.

Після скоєного нападник втік, а очевидці викликали "швидку". Лікарі майже пів години намагались реанімувати потерпілого, але врятувати хлопця не вдалось.

Поліцейські поспілкувались зі свідками події та негайно розпочали пошук підозрюваного. Дільничні офіцери поліції Валентин Павленко та Богдан Опанасенко розшукали та затримали нападника. Також правоохоронці знайшли знаряддя злочину — ніж. Тоді слідчі затримали 46-річного киянина. За умисне вбивство йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано суду для розгляду справи по суті. На час слідства чоловік перебував під вартою.

Нагадаємо, що в жовтні в Києві правоохоронці затримали чоловіка, який вдарив підлітка ножем у груди. Від отриманої травми дев’ятикласник помер на місці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 31.01.2024 17:47