Фото: Київська міська прокуратура

У Києві чоловік під час комендантської години виліз на службове авто та побив поліцейського (фото, відео)

У Києві під час комендантської години затримали чоловіка, який поводив себе агресивно та побив правоохоронця.

Про це повідомила Київська міська прокуратура.

Зазначається, що близько п'ятої години ранку, під час дії у Києві комендантської години, чоловік намагався потрапити до одного з готелів у Подільському районі. Він поводив себе агресивно, тож працівники готелю натиснули тривожну кнопку виклику поліції.

Втім, після приїзду правоохоронців фігурант не заспокоївся і далі проявляв агресію. Зокрема, він розмахував руками та нецензурно висловлювався. Потім чоловік заліз на капот службового автомобіля поліції, пошкодивши його, а після вдарив в обличчя поліцейського, внаслідок чого той впав.

"Зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України. Наразі йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до п'яти років", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше у центрі Києва чоловік з кулаками накинувся на працівника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Нападником виявився колишній військовий, який втік із частини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 10.06.2024 14:54