Фото: Нацполіція

У Києві чоловік підірвав гранату у дворі будинку (фото)

У Києві правоохоронці затримали місцевого мешканця, який підірвав гранату у дворі житлового будинку. Вибух пошкодив автомобіль, проте ніхто з громадян не постраждав. 

Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

Відомо, що інцидент трапився близько 01:00 16 липня в одному з житлових дворів Дніпровського району. Внаслідок вибуху було пошкоджено припаркований автомобіль та вікна на першому та другому поверсі багатоквартирного будинку. З людей ніхто не постраждав.

Проведеними першочерговими оперативними заходами правоохоронці встановили та затримали чоловіка, який кинув гранату. Порушником виявися 26-річний місцевий мешканець.

підірвав гранату у києві 16 липня

За словами поліції, зловмисник взяв гранату у 36-річного знайомого та підірвав її. За місцем проживання товариша правоохоронці провели обшук, де вилучили гранатометні постріли "ВОГ" та набої різного калібру. Його також затримали.

вибух гранати у києві 16 липня

За вказаним фактом розпочато кримінальні провадження за двома статтями Кримінального кодексу України — "Незаконне поводження з бойовими припасами". Слідчі готують злочинцям повідомлення про підозру та будуть клопотати перед судом про те, щоб фігуранти на час слідства перебували під вартою. Порушникам загрожує від двох до семи років позбавлення волі.

затримання злочинця київ

Усі фото: Нацполіція

Нагадаємо29 червня поліцейські Києва затримали порушника, який вночі на столичній Троєщині підірвав гранату. Вибух пошкодив 11 автомобілів, ніхто з громадян не постраждав.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Події, 17.07.2024 20:55