Фото: МВС України

У Києві "ділки" підпалили свою нарколабораторію, коли зрозуміли, що їх викрили

У Києві затримали двох власників нарколабораторії, яка щомісяця приносила дохід п'ять мільйонів гривень. Організатори "бізнесу" намагались знищити сліди злочину, підпаливши будинок, де знаходилось виробництво заборонених речовин.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

"На фото — вилучені психотропи та прекурсори вартістю три мільйони гривень. А ще — двоє затриманих осіб, які організували нарколабораторію у Києві. Щомісячний заробіток ділків сягав п'ять мільйонів гривень", — йдеться у повідомленні.

За його словами, затримані спеціалізувалися на гуртовому виробництві та продажі психотропних речовин: амфетаміну, солей. Клименко також зазначив, що коли поліція Києва прийшла з обшуками, фігуранти підпалили свій будинок.

"Думали, що знищать докази. Але вигоріло вщент все, крім обладнання та психотропів. Тепер ці "генії" відповідатимуть ще й за умисний підпал майна", — додав міністр.

Нагадаємо, працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру начальнику структурного підрозділу Рівненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який систематично постачав своєму керівнику наркотики. Зазначається, що під час проведення розслідування щодо побиття солдата посадовцями центрів комплектування у керівника Рівненського районного ТЦК та СП правоохоронці вилучили вісім пакетів з амфетаміном.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 24.10.2023 18:24