Центральний залізничний вокзал. Фото ілюстративне. Джерело: kyiv24

У Києві мітингарі перекрили проїзд до Центрального залізничного вокзалу: що відбувається (відео)

У п’ятницю, 28 червня, група людей у Києві вийшла на протест проти знесення гуртового ринку. Мітингарі перекрили проїзд до Центрального залізничного вокзалу.

На ситуацію відреагувала "Укрзалізниця". Її прес-служба зазначила, що через дії протестувальників частково заблокований проїзд до Центрального вокзалу.

"Ми вважаємо неприпустимим, щоби військові, медики, волонтери та родини з дітьми не потрапили на свої рейси, тому притримуємо відправлення на 10 хвилин", — йдеться в повідомленні.

В "Укрзалізниці" наголосили, що ця акція не стосується будь-яких аспектів діяльності їхньої компанії та залізничних вокзалів станції «Київ-Пасажирський».

"Радимо киянам тимчасово віддавати перевагу Південному вокзалу", — зауважили в "Укрзалізниці".

Місцеві Telegram-канали стверджують, що причиною протестів мітингувальників стало знесення місцевого гуртового ринку. Також відомо, що через їхні дії затримується рух тролейбусів на розворотному кільці.

Станом на 10:45 мітингарі припинили свою акцію протесту, тож проїзд до Центрального залізничного вокзалу став вільним.

Нагадаємо, що 18 травня поруч зі Савранню в Одеській області перекривали трасу на Київ. Таким чином далекобійники протестували проти деяких положень нового закону про мобілізацію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.06.2024 10:58