Фото: Національна поліція

У Києві оголосили в розшук нападника, який вистрілив у чоловіка в авто та втік

У Києві правоохоронці розшукують зловмисника, який вистрілив у чоловіка авто та втік з місця інциденту. Поліціянти працюють на місці стрілянини у Шевченківському районі.

Про це повідомляє Національна поліція України.

Як зазначають правоохоронці, до столичної поліції лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці В. Ярмоли лунали постріли. На адресу негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного і районного управлінь поліції.

Попередньо поліціянти з’ясували, що до припаркованого на вулиці авто, у якому перебував чоловік з дружиною, підійшов невідомий та вистрілив у чоловіка, після чого втік. Жінка поранень не отримала.

"На місці події працюють всі служби, вирішується питання надання правової кваліфікації, вживаються заходи із встановлення та затримання нападника", — йдеться у повідомленні Нацполіції.

Раніше у Києві троє підлітків в одному із супермаркетів напали на іноземця та забризкали йому обличчя газовим балончиком.

Нагадаємо, на Київщині рідна мати облила сина легкозаймистою рідиною та підпалила. Інцидент трапився 14 червня у Білій Церкві.

Також у Вінниці трапилася жахлива трагедія. Під час конфлікту чоловік застрелив свою дружину та важко завдав вогнепального поранення її подрузі. Після інциденту він покінчив життя самогубством.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.06.2024 14:07