Фото: поліція Києва

У Києві озброєний чоловік захопив бізнес-центр та вчинив стрілянину: деталі

У вівторок, 12 жовтня, у Києві чоловік захопив бізнес-центр і вчинив стрілянину. Інцидент трапився на проспекті Вацлава Гавела у Солом’янському районі Києва.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Зазначається, що невідомий зайшов у приміщення бізнес-центру та здійснив постріли. На місце прибули спецпризначенці КОРДу та затримали злочинця.

"Сьогодні зранку озброєний чоловік зайшов у приміщення офісної будівлі, під погрозою зброї змусив охоронців вийти з будівлі та здійснив кілька пострілів", — йдеться у повідомленні.

Як стало відомо, правопорушник, погрожуючи охоронцям, змусив їх покинути будівлю. Далі зробив кілька хаотичних пострілів та погрожував встановити "розтяжку" біля вхідних дверей, аби не пустити всередину правоохоронців.

"У результаті перемовин поліцейські затримали зловмисника. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Слідчо-оперативна група встановлює обставини та мотиви скоєного", — додали у прес-службі.

Нагадаємо, у Києві 2 жовтня дівчина та хлопець випали з балкона 24 поверху будинку. Від отриманих травм вони загинули на місці. Столичні поліцейські встановлюють обставини трагедії. Попередньо поліцейські встановили, що загиблі — це брат та сестра, 2005 та 2006 років народження. На цей час поліцейські спілкуються з очевидцями події, а також встановлюють родичів і близьких загиблих.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 12.10.2023 09:32