ДТП у Києві. Джерело: Патрульна поліція Києва

У Києві перекинувся автомобіль швидкої допомоги: в поліції розповіли деталі (фото)

У п’ятницю, 13 вересня, ввечері в Києві автомобіль швидкої допомоги потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Внаслідок аварії карета "швидкої" перекинулася на бік.

Про це повідомила Патрульна поліція Києва. Правоохоронці зазначили, що аварія сталася на перехресті вулиць Лугової та Сім'ї Кульженків.

На теперішній момент на цій ділянці дороги рух усе ще ускладнений, тож патрульні поліцейські просять враховувати цю інформацію під час планування маршруту.

За даними патрульної поліції, у Києві сьогодні сталася ще одна дорожньо-транспортна пригода, яка негативно вплинула на рух транспорту.

"До уваги учасників дорожнього руху. У зв'язку з ДТП на бульварі Миколи Міхновського, рух транспорту ускладнений в напрямку мосту Патона. Врахуйте цю інформацію під час планування маршруту своєї поїздки!" — додали в Патрульній поліції Києва.

Нагадаємо, що 4 серпня у Кривому Розі сталася аварія за участі "швидкої" та легковика Volkswagen. У результаті зіткнення карета "швидкої" перекинулася. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждав фельдшер.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 13.09.2024 23:18