Фото: КАРС

У Києві під час буревію на відпочивальників впало дерево (фото)

У суботу, 1 червня, у Києві на пляжі "Троєщина" людей, які перебували у наметі, придавило деревом. Рятувальники на місці надали необхідну допомогу постраждалим. 

Про це повідомляє прес-служба "Київської служби порятунку".

Зазначається, що під час грози дерево впало на намет, у якому від негоди ховались люди, яких негода застала на пляжі під час відпочинку. Внаслідок інциденту постраждало троє киян.

"Рятувальники оперативно виїхали на пляж "Троєщина", де під поваленим під час грози деревом опинились люди, які ховались у наметі. Трьом постраждалим було надано допомогу на місці. Далі за допомогою спецінструментів рятувальники прибрали дерево з пляжу", — зазначили рятувальники

Впало дерево

Фото: КАРС

Також, за словами рятувальників, через негоду, яка накрила столицю у неділю, 2 червня, було зафіксовано падіння дерев на проїжджі частини у двох районах міста. Повалені дерева прибирали на вулиці Бориса Грінченка у Голосіївському районі столиці та на вулиці Олександра Кониського у Шевченківському районі. Окрім цього, у дворі будинку в Дніпропетровському районі міста, на бульварі Тараса Шевченка рятувальники прибрали дерева, які впали на тротуар, та звільнили його для проходу.

Впали дерева

Впали дерева

Фото: КАРС

Нагадаємо, у квітні Київ та область засипало градом. Також на Київщині сильна злива. Деякі вулиці столиці сильно підтопило. На відео, якими кияни ділилися в соцмережах, можна було побачити доволі великий град — розміром з горошину.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.06.2024 15:38