Фото: stickerman.com.ua

У Києві підтоплює ще одну станцію метро: вода тече по стінах струмком (відео)

У Києві помітили поступове підтоплення на станції метро Голосіївська, яку 8 грудня закрили на ремонт. Там вода просочується крізь стіни тунелю.

Відео з підтопленням станції оприлюднили Telegram-канали.

Жителі столиці помітили потоки води на ще одній станції столичного метрополітену — Голосіївській. Там струмки течуть прямо зі стін.

Які станції метро уже закрили в Києві

До цього у Києві закрили шість станцій метро через терміновий ремонт на перегінному тунелі між станціями "Деміївська" та "Либідська". Поїзди курсуватимуть від станції "Героїв Дніпра" до станції "Либідська".

Наразі триває нагляд та дослідження співробітниками метрополітену стану тунелю на станціях згідно з чинною нормативною документацією.

Нагадаємо, що 17 грудня в мережі з'явилися фото просідання ґрунту поблизу станції метро "Деміївська". За даними київської влади, це відбулося ще до закриття шести станцій "синьої" гілки. Чиновники наголосили, що одразу після інциденту встановили посилений постійний нагляд і контроль. Загалом критичних змін фахівці не зафіксували.

Згодом стало відомо, що у Києві можуть закрити на ремонт ще одну ділянку "синьої" гілки. Цього разу це, ймовірно, відбудеться вже між станціями "Почайна" і "Тараса Шевченка".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.12.2023 20:10