Фото: Поліція Києва

У Києві п'яний чоловік стріляв з балкона багатоповерхівки

У п'ятницю, 1 березня, у Києві затримали чоловіка, який стріляв з балкона багатоповерхівки. Злочинець був у стані алкогольного сп'яніння. Йому загрожує п'ять років в'язниці.

Про це повідомила прес-служба Поліції Києва.

Зазначається, що на спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевої мешканки, про те що з п'ятого поверху багатоповерхового будинку невідомий чоловік стріляє в повітря. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Святошинського управління поліції та патрульні поліцейські.

Правоохоронці встановили ймовірного підозрюваного. Ним виявився киянин, 1973 року народження, який на момент вчинення злочину перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Під час обшуку в помешканні чоловіка поліцейські виявили пістолет, травматичної дії, набої та стріляні гільзи, а також пластикову банку з канабісом.

Фото: Національна поліція

Фото: Національна поліція

"Виявлені речові докази вилучено та будуть скеровано на проведення експертного дослідження. За вказаним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України — грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства", — заявили в поліції.

Зловмисникові загрожує до п’яти років обмеження волі.

Фото: Національна поліція

Фото: Національна поліція

Нагадаємо, на початку лютого у Білій церкві 25-річний чоловік посеред вулиці напав на дітей та стріляв у перехожого. Розбійника затримали.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 01.03.2024 18:59