Фото: Національна поліція України

У Києві п'яний водій Maserati влетів у мопед: загинула жінка

У Києві правоохоронці затримали п'яного водія, який влаштував смертельну дорожньо-транспортну пригоду в Шевченківському районі столиці.

Як повідомляє прес-служба поліції Києва, нетверезий водій Maserati скоїв наїзд на мопед, на якому їхали чоловік та жінка. Аварія сталася у вівторок, 9 липня, по вулиці Борщагівській. 

Правоохоронці зазначили, що на місці аварії працювали слідчі відділу розслідування ДТП главку поліції.

"Поліцейські встановили, що 35-річний водій Maserati, рухаючись по проїзній частині, наїхав на мопед. Внаслідок зіткнення транспортних засобів, 48-річна пасажирка мопеда отримала несумісні із життям травми, а 28-річний водій двоколісного транспорту госпіталізований до лікарні із травмами", — йдеться у повідомленні.

ДТП за участі п'яного водія "Мазератті"

ДТП за участі п'яного водія "Мазератті"

Фото: Національна поліція України

Водночас слідчі перевірили водія автомобіля на стан сп’яніння: прилад "Драгер" показав 1,66 проміле. За фактом розпочато кримінальне провадження щодо порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286-1 КК України). Правоохоронці затримали водія. За цей злочин чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 10 років та позбавлення права на керування транспортним засобом на такий самий термін.

Нагадаємо, 3 липня прес-служба Національної поліції України повідомляла, що у місті Білгород-Дністровський Одеської області судитимуть 26-річного чоловіка, який п'яним сів за кермо чужого авто та на смерть збив пішохода. Обвинуваченому загрожує до 12 років в'язниці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 10.07.2024 13:48
Фото: Національна поліція України