Фото: Depositphotos

У Києві розгорівся скандал за участю блогерок: вони їздили вулицями у комендантську годину (фото)

Дві київські блогерки вляпались у гучний скандал через порушення комендантської години в українській столиці. Одна з дівчат виклала у себе на сторінці в Instagram відео за кермом автомобіля в нічний час.

Про це повідомляє Focus.ua. На відео блогерка підспівує під російську попсу. Оприлюднені кадри вона прокоментувала таким підписом: "Добре, коли є перепустка, і можна кататися ночами".

Скріншот з Instagram

Що відомо про скандальну блогерку

Скандальна дівчина під ніком Ta samaya devil (Ганна Краснова) має 125 тисяч підписників в Instagram. Раніше блогерка вже мала проблеми з поліцією за перевищення швидкості й кермування без прав та у нетверезому стані. Її патрульні затримували 2020 року і вилучили в неї права, а суд позбавив можливості кермування строком на рік і призначив їй понад 10 тисяч гривень штрафу.

Цікаво, що своєю перепусткою похизувалася й інша жителька Києва, яка має сторінку в мережах під ніком Tati_Phoenix777. Відео викликало обурення користувачів, адже незрозуміло, яким чином дівчина її отримала.

"Купа питань з приводу пропуску. Цей пропуск у мене. Блін, я не знаю. У липні був рік як він у мене. Звідки він у мене? Я не буду розповідати. Це особиста інформація — хто мені зробив цей пропуск, так? Ну, звичайно, я не буду про таке розповідати", — сказала блогерка.

Скріншот з Instagram

Реакція суспільства на резонанс

В українському Telegram-каналі "Джокер" звернули увагу на нічні пригоди дівчини й закликали навести лад з перепускними документами.

"Потрібно навести лад із перепустками. На кожному розі та на сотнях ТГ-каналів можна купити перепустку", — йдеться в повідомленні.

Інший Telegram-канал пише, що в КМДА збільшили кількість перепусток для проїзду в комендантську годину з 42 тисяч до 47 тисяч штук.

"Тепер перепустки вже й у спецагенток з OnlyFans зʼявились. Вночі вони виконують надскладні завдання державного рівня. Ну це точно не корупція", — написали у Telegram.

Нагадаємо, у Києві правоохоронці вилучили в українського співака Віктора Павліка спецперепустку на проїзд у комендантську годину. Співак та його дружина хизувалися документом у соціальній мережі, проїжджаючи один із мостів столиці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 11.09.2023 21:42