Скріншот із відео

У Києві стався конфлікт між білоруським добровольцем та п'яним менеджером НБУ

У Києві днями стався конфлікт між керівником Управління по роботі з проблемними активами Національного банку Павлом Полярушем та добровольцем із Білорусі Андрієм Трацевським. 

Зокрема, військовослужбовець поширив у мережі серію відео, у яких розповів, що чиновник ледь не збив його на своїй автівці, а потім погрожував нагородною зброєю.

"П'яний на дорозі вискочив під колеса, перекрив рух, почав битися, сказав що з "нагородки" (нагородної зброї, — ред.) прострелить мені ноги", — заявив військовий.

Крім того, військовий переконаний, що Поляруш був у нетверезому стані, а від проходження тесту на вміст алкоголю відмовився.

На відео видно, що на місці інциденту також були і правоохоронці, які про щось говорили із Полярушем. До того ж, на одному із роликів у Поляруша видно розбиту брову та зламані окуляри.

За словами військового, Поляруш нібито заявив, що "всіх купить". Він також буцімто у присутності правоохоронців заявив, що "всі білоруські добровольці або поїдуть назад у Білорусь, або стоятимуть на колінах у Покровську".

Натомість сам банкір всі звинувачення заперечує. Правоохоронні органи, Нацбанк та сам Поляруш офіційно інцидент поки не коментують.

Нагадаємо, раніше у потязі "Одеса — Ковель" розгорівся скандал через військовослужбовця, який спав у тамбурі вагона, бо їхав із великою собакою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.09.2024 09:59