Фото: Нацполіція

У Києві судитимуть іноземця, який місяць тому спричинив смертельну ДТП на Печерську: тоді загинуло подружжя

У Києві судитимуть іноземця, який у грудні 2023 року спричинив смертельну дорожньо-транспортну пригоду, у якій загинуло подружжя.

Про це повідомила поліція Києва.

"У грудні минулого року сталась дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками на вулиці Старонаводницькій. На місці події працювали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група із розслідування ДТП столичного главку та медики", — йдеться у повідомленні.

Що відомо про ДТП

Правоохоронці встановили, що ввечері 1 грудня водій автомобіля "Тойота" рухаючись по проїжджій частині на вулиці Старонаводницькій виїхав на зустрічну смугу руху, внаслідок чого здійснив зіткнення з автомобілем "Рено". 

Водій і пасажирка автомобіля "Рено" від отриманих травм загинули на місці події. 

Винуватця ДТП затримали. Ним виявився громадянин іншої держави, 1979 року народження. До того ж встановлено, що фігурант перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Прилад Драгер зафіксував у нього 1,21 проміле алкоголю. 

Водію "Тойота" було оголошено підозру за ч. 4 ст. 286-1 ККУ. Відтак, йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років. 

Нагадаємо, 18 січня на Тернопільщині трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі автобуса та двох вантажівок. В результаті аварії восьмеро людей травмовані.

Також 10 січня у Львівській області сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю автобуса та трьох автомобілів. Внаслідок аварії шестеро людей постраждали.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

 

Події, 19.01.2024 12:26