Фото: Нацполіція

У Києві водій маршрутки продавав наркотики прямо на зупинці

У Києві поліцейські Святошинського управління поліції затримали водія маршрутки, який збував наркотики на зупинці.

Про це повідомила прес-служба поліції Києва. Правоохоронці встановили, що керманич маршрутного автотранспорту привозив до столиці наркотичні речовини та займався їх продажем з рук в руки прямо на зупинці громадського транспорту.

"В ході проведення комплексу оперативних заходів правоохоронці задокументували факт реалізації канабісу 37-річним порушником. Як стало відомо, наркотичні речовини він поставляв з Житомирщини", — йдеться у повідомленні.

Поліцейські провели обшуки за місцем проживання наркоторговця і виявили та вилучили чергову партію "товару", підготовлену до збуту. Загалом, у нього вилучено 100 грамів наркотичної речовини.

Відтак, зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 ККУ — незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

"Правопорушнику загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна", — наголосили у поліції.

Нагадаємо, раніше у Києві затримали двох власників нарколабораторії, яка щомісяця приносила дохід п'ять мільйонів гривень. Організатори "бізнесу" намагались знищити сліди злочину, підпаливши будинок, де знаходилось виробництво заборонених речовин.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.11.2023 17:33