Джерело: dovkola.media

У Києві зносять McDonald’s біля вокзалу (відео)

У Києві біля Центрального залізничного вокзалу в суботу, 15 червня, розпочали зносити McDonald’s. Будівлю закладу вже давно огородили, а сьогодні привезли до неї будівельну техніку.

Відео початку демонтажу будівлі оприлюднили місцеві Telegram-канали. Історичне для багатьох місце обіцяють замінити новим до листопада.

Раніше прес-служба компанії повідомляла, що ресторан McDonald’s, який розташований біля Центрального залізничного вокзалу Києва, зачиняється на реконструкцію до кінця осені.

McDonald’s на Центральному вокзалі Києва 2011 року став другим у світі рестораном мережі за кількістю відвідувань.

Його зачинили на реконструкцію 1 червня. Роботи планують завершити до листопада 2024 року. Під час реконструкції оновлять дизайн зали на 193 місця, також відкриють терасу на 88 місць. У ресторані на Вокзальній площі вперше зʼявляться 11 терміналів самообслуговування.

Окрім того, McDonald’s на Центральному вокзалі Києва стане першим закладом української мережі з ліфтом між першим і другим поверхом.

Нагадаємо, в березні генеральна директорка McDonald's в Україні, Чехії, Словаччині Юлія Бадрітдінова заявляла, що в українському меню McDonald's локальні інгредієнти складають близько 60%. Наразі спостерігається тенденція до поступового збільшення їхньої частки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 15.06.2024 11:18