Фото: shotam.info / ілюстративне

У КМВА розповіли, якими ракетами Росія атакувала Київ у неділю вранці

У неділю вранці, 18 серпня, російська армія вкотре атакувала Київ. У своїй операції ворог, ймовірно, використав ракети типу "Іскандер-К".

Про це йдеться у Telegram-каналі Київської міської військової адміністрації.

Там наголосили, що за дві години після спроби завдати балістичного удару, приблизно о 07:00 ворог атакував Київ вже крилатими ракетами. 

"Попередньо, тип озброєння на кшталт "Іскандер-К". Після тривалих складних маневрів територією кількох областей, ракети намагалися вразити цілі з південного напрямку. Силами та засобами ППО усі ворожі цілі були знищені!" — йдеться у повідомленні КМВА.

В адміністрації також зазначили, що станом на цю хвилину в Києві без руйнувань та потерпілих.

Нагадаємо, вранці 18 серпня у Києві та ще низці областей оголошували повітряну тривогу через загрозу обстрілу балістикою. Також у прифронтових областях фіксувалася активність ворожої авіації.

Цікаво, що станом на ранок 18 серпня Російська Федерація не виводила свої кораблі в акваторії Чорного та Азовського морів. Наразі для України немає загрози обстрілів крилатими ракетами "Калібр".

За даними Повітряних сил ЗСУ, у ніч на 18 серпня російська армія атакувала Україну балістикою, крилатими та керованими ракетами, а також ударними безпілотниками типу "Шахед". У підсумку протиповітряна оборона збила вісім дронів та п'ять ворожих ракет.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.08.2024 09:53