Фото: Кубанские новости / Telegram

У Краснодарському краї РФ впала російська ракета, яку окупанти випустили по Україні

У Краснодарському краї Росії, ймовірно, впала ракета збройних сил РФ, яку окупанти могли запустити по Україні. У зв’язку з цим місцева влада перекрила дорогу.

Про це повідомляє Telegram-канал ASTRA.

Зазначається, що місцеві жителі виявили ракету між станицями Павловська та Отаманська. Через це влада перекрила частину траси, втім офіційних коментарів не надали. Йдеться про крилату ракету Х-101.

Пізніше в оперативному штабі Краснодарського краю заявили про виявлення частин "невизначеного пристрою".

"Правоохоронні органи та спеціальні служби встановлюють деталі події. Для проведення спеціальних заходів тимчасово перекрито рух на ділянці дороги між станицями Ленінградська й Павлівська", — поінформували там.

Голова Павлівського району Роман Парахін зазначив, що на місці падіння руйнувань і постраждалих немає.

Зазначимо, що вранці 12 січня рашисти влаштували масовану атаку на Україну. Під час обстрілу ворог застосовував також крилаті ракети Х-101. В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних сил було знищено сім крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55.

Нагадаємо, 13 січня в Санкт-Петербурзі спалахнула масштабна пожежа. Там загорівся склад онлайн-магазину Wildberries у Шушарах. Вогонь спалахнув у момент, коли змінювалася нічна та денна зміни. У момент загоряння на складі було мінімум 1000 осіб. Їх нібито встигнули евакуювати. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.01.2024 21:39