Фото: соцмережі

У Краснодарському краї РФ загорілася нафтобаза: росіяни заявили про атаку дронів та постраждалих

Вночі 31 травня у Темрюкському районі Краснодарського краю безпілотники нібито атакували нафтобазу. На об'єкті спалахнула пожежа.

Про це повідомив глава регіону Веніамін Кондратьєв, передає ASTRA.

"Інфраструктура нафтобази в Темрюкському районі постраждала від повітряного удару. Пошкоджено та горять три цистерни з нафтопродуктами. Пожежі присвоєно високу категорію складності", — заявив губернатор.

Він також додав, що постраждали співробітники нафтобази, їм надають медичну допомогу. Інших працівників евакуювали. 

До того ж губернатор зазначив, що відразу в кількох муніципалітетах краю вночі буцімто було відбито масовану атаку безпілотників.

Нагадаємо, у ніч на 30 травня Сили оборони України завдали удару ракетами ATACMS по Керченській поромній переправі. Її ворог активно використовував для забезпечення свого угруповання військ у тимчасово окупованому Криму. За інформацією Генерального штабу ЗСУ, в результаті ураження суттєвих пошкоджень зазнали два пороми, які здійснювали залізничні й автомобільні перевезення. Один із них сів на мілину, чим заблокував функціонування всієї Керченської переправи.

Ще у вересні минулого року британська розвідка повідомляла, що Росія посилює захист Кримського мосту. Адже переправа є дуже важливою для матеріально-технічного забезпечення російських військ на окупованих територіях Півдня України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 31.05.2024 07:04