Фото: росЗМІ

У Кремлі вивчатимуть план перемоги Зеленського

Російське керівництво вивчить план перемоги України, коли відповідна інформація з'явиться на офіційних джерелах. Наразі у мережі публікують масу неправдивих повідомлень.

Таку заяву зробив прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков, пише "ТАСС".

"Ми вважаємо, що неможливо займатися якимось аналізом, спираючись на повідомлення ЗМІ. Якщо колись за офіційними джерелами з'являтиметься якась інформація, ми, звісно ж, уважно вивчимо... Поки ж дуже багато різної, зокрема суперечливої, інформації, неправдивої. Ми до цього ставимося дуже стримано", — додав речник.

Нагадаємо, 22 вересня президент Володимир Зеленський розпочав свій візит до Сполучених Штатів Америки. Там гарант представить план перемоги України та проведе низку важливих зустрічей зі світовими лідерами.

Своєю чергою український лідер Володимир Зеленський під час візиту до США відвідав завод Scranton Army Ammunition Plant у штаті Пенсильванія, на якому буде збільшено виробництво боєприпасів для України.

Раніше The Times оприлюднили чотири пункти плану перемоги президента України Володимира Зеленського. Він передбачає отримання гарантій безпеки, сучасної зброї та фінансової допомоги для нашої країни.

Також з'явилась інформація, що продовження операції української армії в Курській області та отримання сучасних озброєнь від країн Заходу є частиною плану перемоги президента Володимира Зеленського, з яким він ознайомить лідера США Джо Байдена.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.09.2024 14:41