Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

The Times оприлюднили чотири пункти плану перемоги Зеленського

Глава Української держави Володимир Зеленський під час візиту до США представить свій план перемоги. Він передбачає отримання гарантій безпеки, сучасної зброї та фінансової допомоги для нашої країни.

Про це повідомляє The Times.

Як зазначає видання, план Зеленського містить чотири ключові пункти, а саме:

  • перший — це гарантії безпеки для України від західних країн, аналогічний пакту про взаємну оборону в рамках членства в НАТО; 
  • другий — продовження наступу України в російську Курську область, щоб забезпечити територіальний козир у переговорах; 
  • третій пункт — запит на "конкретне" сучасне озброєння; 
  • четвертий — міжнародна фінансова допомога для зруйнованої війною економіки України.

The Times зазначає, що одним із ключових питань для Зеленського є підтримка США на тлі можливого повернення до влади Дональда Трампа. Кандидат від Республіканської партії припускав раніше, що конфлікт може бути вирішений шляхом територіальних поступок з боку України. 

Володимир Зеленський планує показати свої ідеї не лише чинному президенту США Джо Байдену, а й обом претендентам на цю посаду: Камалі Гарріс і Дональду Трампу. Це дозволить донести важливість продовження підтримки Києва у війні проти Москви.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що продовження операції української армії в Курській області та отримання сучасних озброєнь від країн Заходу є частиною плану перемоги президента Володимира Зеленського, з яким він ознайомить лідера США Джо Байдена.

Також Володимир Зеленський заявив в інтерв'ю американському журналісту Фаріду Закарії, що для України є дуже важливим дозвіл на удари вглиб Росії американською зброєю. Тому Київ намагається переконати Вашингтон, адже всі союзники дивляться саме на рішення США.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.09.2024 12:26