Фото: Офіс президента

Операція в Курській області є частиною плану перемоги Зеленського, — The Times

Продовження операції української армії в Курській області та отримання сучасних озброєнь від країн Заходу є частиною плану перемоги президента Володимира Зеленського, з яким він ознайомить лідера США Джо Байдена.

Про це повідомляє The Times.

Як зазначає видання, до плану перемоги входять гарантії безпеки для Києва з боку країн Заходу, "аналогічні пакту про взаємну оборону при вступі до НАТО", та міжнародна фінансова допомога для економіки України.

Президент Зеленський вирушає на Генеральну Асамблею ООН у Нью-Йорку, а потім у Вашингтон, щоб презентувати план перемоги, покликаний змусити Москву розпочати переговори з Києвом, пише видання.

За інформацією The Times, Володимир Зеленський вимагатиме гарантій безпеки, щоб запобігти примусу України до невигідної мирної угоди майбутньою адміністрацією Трамп.

Зеленський сказав, що план потребує швидкої підтримки глави Білого дому Байдена та інших західних лідерів, щоб Київ міг розпочати переговори до кінця року з позиції сили. "Я думаю, що це історична місія, — сказав Зеленський. Зробімо все це сьогодні, доки всі чиновники, які хочуть перемоги України, перебувають на офіційних посадах".

Крім Джо Байдена, Зеленський збирається представити свій план перемоги кандидатам на пост президента США — віце-президентці демократці Камалі Гарріс і республіканцю Дональду Трампу.

Нагадаємо, 22 вересня президент Володимир Зеленський розпочав свій візит до Сполучених Штатів Америки. Там гарант представить план перемоги України та проведе низку важливих зустрічей зі світовими лідерами.

Своєю чергою український лідер Володимир Зеленський під час візиту до США відвідав завод Scranton Army Ammunition Plant у штаті Пенсильванія, на якому буде збільшено виробництво боєприпасів для України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.09.2024 09:45