У Криму щось горить. Джерело: Telegram-канал "Крымский ветер"

У Криму знову пролунали вибухи: рашисти скаржаться на ракетну атаку вдруге за добу (фото, відео)

У неділю, 23 червня, ввечері, в різних містах тимчасово окупованого Криму пролунали потужні вибухи. Росіяни заявили про ракетну атаку з боку України.

Про це повідомив місцевий Telegram-канал "Крымский ветер".

Близько восьми вибухів почули в Заозерному, Євпаторії та Донузлаві. Також їх зафіксували в Севастополі. Місцеві заявляють про нібито приліт по радару у Вітіно, що у Сакському районі.

"Я чув два дуже потужних вибухи у місті. Дома тремтіли вікна, у місті чути сирени швидких та поліції", — розповів мешканець Євпаторії.

В окупованому Севастополі оголосили повітряну тривогу. Щоправда, вона ввечері тривала 10 хвилин. Морський і наземний громадський транспорт на час тривоги призупиняли свою роботу.

Росіяни вже традиційно заявили про те, що відбулася ракетна атака, а їхня протиповітряна оборона збила всі ракети.

Однак деякі джерела інформацію повідомили про "приліт" у військову частину між Молочним і Уютним.

Це вже вдруге за сьогодні у Криму лунали вибухи. Вдень повідомлялось про схожу ситуацію в районі Севастополя. Пропагандистські інформаційні ресурси розповідали про загиблих і поранених внаслідок цієї атаки.

Нагадаємо, керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив в інтерв'ю The Philadelphia Inquirer, що російським загарбникам потрібен Крим для того, щоби зробити з нього величезну військову базу. Це начебто дозволяє контролювати більшу частину південного узбережжя України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.06.2024 23:41