Інцидент у Львові. Скріншот із відео

У Львові силою затягнули киянина у військкомат: місцевий ТЦК проводить службову перевірку (відео)

У мережі з’явилося ще одне скандальне відео, коли на очах у свідків люди у військовій формі затягують у приміщення військкомату чоловіка, який пручається. Цього разу такий інцидент трапився у Львові.

Це відбулося пізно ввечері 10 жовтня. У мережі пишуть, що наступного дня чоловіку, який виявився киянином, начебто провели медичне обстеження, а зранку 11 жовтня вже відправили на полігон у Рівненську область. Щоправда, ні офіційного підтвердження, ні спростування таким розмовам немає.

Натомість Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки опублікував заяву про те, що розпочав службову перевірку щодо цього випадку.

"До уваги громадськості та представників ЗМІ! Мережею поширюється інформація щодо виникнення конфліктної ситуації між цивільним населенням і громадянами у військовій формі. Командування Львівського ОТЦК і СП здійснює заходи щодо встановлення обставин даного випадку. Призначено службову перевірку", — зазначили у службі звʼязків із громадськістю Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Нагадаємо, що таких випадків в Україні зараз багато. Зокрема, працівники Державного бюро розслідувань здійснюють досудове розслідування щодо побиття чоловіка у приміщенні Чернівецького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Тоді працівники патрульної поліції та нібито військкоми привезли хлопця, а чоловік не в формі за присутності правоохоронців розпочав бити затриманого. Після побиття черговий надав затриманому документи на підпис. У соцмережах припускають, що це могла бути мобілізаційна повістка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.10.2023 15:10