Скріншот з відео

У Маріуполі гучна "бавовна": прилетіло в районі аеропорту (відео)

У п'ятницю, 12 липня, у Маріуполі пролунали вибухи. Ймовірно, що "приліт" стався в районі місцевого аеропорту.

Про це повідомляє Маріупольська міська рада.

"У Маріуполі гучно! Місцеві пабліки повідомляють про роботу ППО. За словами маріупольців, вибухи чутно у Приморському районі. За вулицею Флотською піднявся стовп диму. Також повідомляють про звуки вибухів за містом", — йдеться у повідомленні міськради.

Там також зазначили, що за попередньою інформацією, можливий "приліт" стався в районі аеропорту. Повідомляється, що там нещодавно був віце-прем'єр уряду РФ Марат Хуснулін та ватажок так званої "ДНР" Денис Пушилін.

"Окупаційні джерела повідомляють про "перехоплення п'ятьох ракет HIMARS". Але судячи з диму, реальність зовсім інша", — додали в Маріупольській міськраді.

Раніше повідомлялось, що російські загарбники перебазували з Невського на лівобережжя Маріуполя оперативно-тактичні склади зі зброєю й частково свій особовий склад. Це пов'язано з падінням уламків ракет від ворожої протиповітряної оборони, яка активно працює в районі окупованого міста.

Нагадаємо, вночі 24 квітня у тимчасово окупованому Росією Маріуполі пролунала серія потужних вибухів. Їх чули у всіх районах міста та узбережжя, а також навіть у Бердянську. 

Також партизани з руху "Атеш" зафіксували збільшення чисельності окупаційних військ у захопленому Росією Маріуполі. Очевидно, що це нова партія загарбників, які мають поповнити наявні російські підрозділи на лінії фронту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.07.2024 13:35