Фото: Telegram Андрющенко Time

У Маріуполі спостерігається активність вертольотів та патрулів окупантів: до чого може готуватися ворог

У тимчасово окупованому місті Маріуполь Донецької області спостерігається активність російських вертольотів та патрулів. Це може означати, що рашисти чекають на приїзд когось із високих чиновників.

Про це повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко.

"Незвична активність гвинтокрилів над Маріуполем. З боку Ростова-на-Дону та далі на північ області (Вугледар/Авдіївка). Окрім того, частина гвинтокрилів на малій висоті по траєкторії з Ростова–Маріупольський порт — напрям Єйська. Схоже на патрулювання", — написав він у Telegram.

За його словами, на площі Свободи в центрі міста — понад три години стояли російські військові спецзагони, які не робили перевірок, а тільки слідкували за ситуацією чи охороняли якісь об’єкти. 

"Можливо, з урахуванням всіх обставин, що Маріуполь чекає приїзд або проходження якогось високого російського чиновника", — додав Андрющенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупанти розпочали підготовку до оборони Маріуполя. Партизани з руху "Атеш" фіксують перекидання так званих "зубів дракона" містом. Зазначається, що їх везуть на будівництво нових оборонних ліній на північний захід від міста.

Також російські окупанти перевели в Маріуполь і район черговий резерв живої сили. Зафіксовано прибуття новосформованих та новонабраних російських підрозділів. На шевронах у них дві гармати.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.10.2023 18:49