Загиблий лейтенант поліції Ігор Місюня. Джерело: МВС України

У МВС назвали ім’я лейтенанта, який загинув сьогодні в Херсоні

Унаслідок обстрілу вокзалу в Херсоні у вівторок, 26 грудня, загинув лейтенант поліції з Кіровоградщини Ігор Місюня. Поліцейський отримав смертельне поранення під час евакуації людей.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"Лейтенанта поліції, який сьогодні загинув унаслідок ворожого обстрілу Херсона звали Ігор Місюня… Йому було 29 років. Службу в поліції розпочав 2017 року в місті Долинський. У поліцейського залишилася дружина і двоє дітей", — йдеться в повідомленні.

У поліції Кіровоградщини додали, що лейтенант поліції Ігор Місюня загинув унаслідок обстрілу в Херсоні, де ніс службу в складі зведеного загону.

"Поліцейський отримав смертельне поранення під час евакуації людей із залізничного вокзалу. Колектив поліції Кіровоградщини глибоко сумує з приводу загибелі колеги та висловлює щирі співчуття рідним Ігоря Місюні", — підсумували правоохоронці Кіровоградщини.

Раніше міністр внутрішніх справ Ігор Клименко розповідав, що близько 140 цивільних на залізничному вокзалі чекали відправлення евакуаційного потягу. В цей час ворог розпочав масований обстріл міста.

"Поліцейські, які несли службу на вокзалі, терміново розпочали евакуацію людей. Завдяки чітким діям поліції, всіх вдалося вивести в безпечні місця. Двом цивільним, які отримали осколкові поранення, надають медичну допомогу", — додав він.

Нагадаємо, що сьогодні раніше окупанти знову обстріляли Херсонську область. Щонайменше одна людина загинула, є поранені в різних районах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.12.2023 22:56