Володимир Зеленський. Джерело: president.gov.ua

"У нас є план контрнаступу": Зеленський назвав головну умову для успіху на фронті

Україна розробила план контрнаступу. Для цього необхідною умовою є наявність сучасної зброї. Це стосується не лише кількості, а особливо якості озброєння.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю німецькому виданню Bild. Він висловив упевненість, що Україна все ще може перемогти Росію. Для цього їй потрібна сучасна зброя.

"Так, у Росії більше людей, більше зброї. Але Захід має сучасні системи озброєнь. Тому ми отримаємо певні технології", — наголосив Зеленський.

За його словами, якщо Україна продовжить нарощувати виробництво та отримає ліцензії від партнерів, то "справа буде не в кількості людей, а в якості зброї".

Також український президент торкнувся теми контрнаступу Збройних сил України.

"Так, у нас є план контрнаступу", — акцентував він.

Володимир Зеленський також додав, що нашій країні потрібна зброя, у тому числі від США.

У лютому він теж зазначав, що наша країна готуватиме новий контрнаступ. Але зараз наші захисники перебувають в обороні. При цьому наприкінці березня український президент припустив, що контрнаступ наших воїнів може розпочатися вже цього року, щоправда, для цього є декілька умов.

Нагадаємо, речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин заявив, що російські окупанти, використовуючи перевагу в повітрі, здійснюють штурми поблизу Часового Яру Донецької області за допомогою артилерії й авіації. Однак ситуація там контрольована, окупантів у місті немає.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.04.2024 23:17