Фото ілюстративне зі соцмереж

У Німеччині напали з ножем на 15-річного українця: поліція розшукує злочинця

У неділю, 19 травня, ввечері в Дортмунд на заході Німеччини на вулиці напали з ножем на 15-річного громадянина України. Підліток отримав поранення, його госпіталізували.

Про це повідомило німецьке видання Bild.

"Молодий українець гуляв увечері в дортмундському Нордштадті з двома друзями. Близько 21:00 вони розпочали розмовляти з двома дівчатами. Групі молодиків це, мабуть, не сподобалося, і виникла бійка", — зазначили німецькі журналісти.

Після цього один із молодиків вихопив ніж і завдав українському підлітку декілька ударів. 15-річний українець спочатку отримав поранення у шию, потім нападник встромив йому ніж у верхню частину тіла.

За словами лікарів, отримані рани серйозні, був ризик загибелі постраждалого. Нападникам вдалося втекти з місця події.

Німецькі медійники уточнили, що важко поранений українець пройшов близько кілометра, перш ніж впасти. За життя неповнолітнього на вулиці боровся лікар "швидкої допомоги", який прибув на місце події. Постраждалого доставили в лікарню.

За словами місцевого прокурора Марібель Андерссон, слідство припускає замах на вбивство. Поліція інтенсивно розшукує злочинця, ведеться розслідування. За даними правоохоронних органів, зараз стан українця вже задовільний.

Нагадаємо, що 27 квітня на півдні Німеччини в Мурнау (Баварія) загинули двоє українців. Згодом підозрюваного у вбивствах затримали. За інформацією поліції, ним виявився росіянин.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.05.2024 08:14