Місце, де відбулося вбивство в Лондоні. Джерело: лондонська поліція

У "Парку телепузиків" у Лондоні застрелили 15-річного підлітка: під підозрою — одразу шість чоловіків

У неділю, 21 липня, в дитячому парку на заході Лондона застрелили 15-річного хлопчика. Це відбулося на тлі зростання напруги між молоддю в цьому районі.

Про це повідомило видання The Telegraph. Журналісти зазначили, що приблизно о 19:20 за місцевим часом до столичної поліції надійшло повідомлення про стрілянину в парку.

Правоохоронці розповіли, що підлітка знайшли мертвим на місці події. Шістьох чоловіків затримали за підозрою у вбивстві, вони перебувають під вартою.

Парк відомий в народі під назвою "Парк телепузиків". Він розташований між двома районами, які розділені мостом, що проходить через канал. Між цими районами, як зазначили правоохоронці, останнім часом загострилася "напруга".

Детективи заявили, що "немає повідомлень про будь-які інші травми" в учасників інциденту. 43-річний Аарон Мейсон перебував лише за декілька метрів від жертви, він сказав, що чув три постріли.

"Я почув "паф, паф", а потім ще одне "паф"... Усі просто розбігалися. Між районами є суперництво. Це не те, що було раніше, в старі часи, але все ще є", — зазначив він.

За його словами, стрілянина сталася на вершині невеликого трав'яного кургану. Він стояв унизу сходів, що вели до нього. У неділю Карибська музична асоціація провела свій щорічний "день сімейних розваг" у парку, там були присутні сотні людей. Інцидент стався, коли цей захід уже фактично завершився.

Офіцер служби безпеки зауважив, що після стрілянини триває розслідування вбивства.

"Офіцери, лондонська служба швидкої допомоги та лондонська авіаційна швидка допомога перебувають на місці події. Підліток 15 років отримав тілесні ушкодження. Попри всі зусилля рятувальників, він загинув на місці події. Шість чоловіків затримані за підозрою у вбивстві та перебувають під вартою", — заявив він.

Речник лондонської служби швидкої допомоги додав, що на місце події одразу виїхали декілька бригад швидкої допомоги, парамедиків на машинах швидкого реагування й офіцери з реагування на інциденти.

"На жаль, людина загинула на місці, попри всі зусилля нашої бригади, щоби врятувати її життя", — підсумував він.

Нагадаємо, в лютому поліція Лондона попередила батьків, що підлітки втрачають свідомість у школах після вживання електронних сигарет із небезпечними наркотиками. Правоохоронці на території всієї столиці Великої Британії конфіскували вейпи та відправили їх на перевірку на речовини, зокрема, спайс, наркотик, який викликає сильну залежність, що може призвести до стану зомбі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 22.07.2024 14:50