Фото: ілюстративне. Джерело: ДСНС

У Подільському районі Києва спалахнула пожежа: горить автомийка (відео)

У понеділок, 9 вересня, у Подільському районі Києва сталася пожежа. Палають шини на одній з автомийок столиці.

Як повідомляє Telegram-канал "РБК-Україна", загоряння сталося на автомийці по вулиці Кирилівській. Внаслідок сильного задимлення на вулиці погіршилася видимість.

Так, з місця пожежі здіймається густий, чорний дим. Наразі вогнеборці працюють над ліквідацією пожежі. Інформації про постраждалих немає.

Раніше, а саме 8 вересня, мер столиці Віталій Кличко повідомляв, що у місті стався вибух побутового характеру. Внаслідок цього частково зруйнована двоповерхова будівля. Під її завалами можуть бути люди.

"У Голосіївському районі столиці на території АТП стався вибух наразі невідомого походження. Частково зруйнована двоповерхова будівля. Пожежі немає. Під завалами можуть бути люди", — писав він у своїх соціальних мережах.

Варто зауважити, що повітряної тривоги в місті на момент вибуху не було. У прес-центрі Державної служби надзвичайних ситуацій підтверджували факт одного вибуху в Голосіївському районі. Рятувальники вказали на його побутовий характер і те, що він не пов'язаний із прильотом. Зокрема, через цей вибух правоохоронці обмежували рух вулицею Васильківською у столиці.

Нагадаємо, 21 серпня Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляла, що рятувальники ліквідували загоряння у торговельному центрі Gorodok Gallery на проспекті Степана Бандери в Оболонському районі столиці. Відомо, що загоряння сталося на другому поверсі шестиповерхової офісної будівлі.

Співробітники ДСНС деблокували двох осіб з ліфтової кабіни та вивели їх на свіже повітря. На щастя, люди не постраждали. Причину пожежі встановлюють правоохоронні органи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 09.09.2024 17:20