Фото ілюстративне. Джерело: Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

У поліції оприлюднили подробиці вбивства рашистами цивільного у Вовчанську й інших звірств окупантів

Російські терористи пострілом у голову вбили літнього мешканця Вовчанська Харківської області. Це відбулося в той момент, коли чоловік намагався врятуватися від загарбників.

Про це розповів начальник Слідчого управління Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

"Росіяни цинічно вбили літнього чоловіка, коли той намагався врятуватися від них, разом з іншими цивільними йшов до наших поліцейських", — пояснив він.

Болвінов додав, що чоловік відмовився підкоритися наказам російських військових. А всіх інших людей, які перебували разом із ним, росіяни взяли в полон. За інформацією поліції, їх утримують у підвальних приміщеннях.

"Нам також відомо, що в цих приміщеннях, підвалах утримується близько 40 осіб. Їх допитують. Деякі допитувачі називають себе працівниками ФСБ", — зазначив представник поліції.

Також Болвінов поінформував, що росіяни розпочали застосовувати цинічну тактику. Вони не випускають цивільних людей із тих територій північної частини Вовчанська, яку вони контролюють. Окупанти помістили їх у підвал, дуже близько до приміщення, яке вони використовують як свій штаб.

Нагадаємо, що, за інформацією Генерального штабу Збройних сил України, від початку наступальних дій ворога від 10 травня на Харківському напрямку Сили оборони рішучими діями примусили значно знизити активність російських окупантів. Зокрема, наші захисники відбили атаки ворога на Вовчанськ Харківської області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.05.2024 19:15