Фото: RFM 24

У Польщі арештували українця, у якого раніше вкрали 4 млн злотих

У Польщі заарештували громадянина України, у якого вкрали сумку з чотирма мільйонами злотих. 58-річному чоловікові інкримінують надання неправдивих свідчень. 

Як повідомляє RMF 24, у поліцейських, які допитували чоловіка, виникли сумніви щодо походження величезної суми грошей, яку в нього вкрали. 

Зазначається, що у квітні чоловік офіційно завернувся до правоохоронців та заявив, що його пограбували. На допитах він стверджував, що вся сума належить йому, а гроші він отримав  від продажу нерухомості та із власних заощаджень. Проте виявилося, що свідчення не відповідають дійсності. Поліцейські встановили, що викрадені гроші чоловікові не належать. 

"Суд вирішив заарештувати 58-річного чоловіка, щоб він не перешкоджав процесу. На даному етапі розслідування поліція не хоче розголошувати більше подробиць", — йдеться у повідомленні. 

За даними видання, наприкінці минулого місяця у Варшаві на українця напали двоє чоловіків, коли той виходив з будинку. Нападники жорстоко його побили та відібрали сумку з грошима. Особи грабіжників не встановлено. Слідство також отримало кадри, на яких видно, що 58-річний українець перед нападом перебував у пункті обміну валют, де обмінював іноземну валюту на польські злоті.

Пограбування

Фото: RMF 24

Нагадаємо, торік у листопаді в Туреччині громадянин України автомобілем збив на смерть двох азербайджанців, які перед тим його пограбували. Згодом нашого земляка затримали правоохоронні органи Туреччини. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 20.05.2024 12:08