Фото: соцмережі

Українець у Туреччині на смерть збив грабіжників: відео фатального інциденту

У турецькій провінції Анталія громадянин України автомобілем збив на смерть двох азербайджанців, які перед тим його пограбували. Згодом нашого земляка затримали правоохоронні органи Туреччини.

Про це повідомляє Hurriyet.

Інцидент за участю українця стався 11 листопада біля готелю в районі Махмутлар. Згідно з наявною інформацією, поки українець Дмитро Ц. перебував в автомобілі, підозрювані, на ім'я Мурат О. і Ельнур Б., які під'їхали на мотоциклі без номерного знаку, показали йому пістолет і наказали відкрити вікно автомобіля. Коли чоловік відмовився, зловмисники розбили вікно прикладом пістолета і наказали віддати їм сумку, що була в машині українця. Коли Дмитро Ц. не віддав сумку, азербайджанці вистрілили в автомобіль, а потім забрали сумку і втекли на мотоциклі.

Переслідування злочинців

Після крадіжки громадянин України почав переслідувати підозрюваних та врізався у мотоцикл підозрюваних через 300 метрів. Після повідомлень очевидців на місце події було відправлено багато бригад жандармерії та медиків. Медичні бригади прибули за вказаною адресою і встановили, що Мурат О. та Ельнур Б. загинули. Команди жандармерії вилучили пістолет і стріляну гільзу під час розслідування на місці події.

Що намагалися вкрасти зловмисники

Під час слідства стало відомо, що у викраденій сумці було 35 тисяч євро. Дмитра Ц. затримали за те, що він збив своїм автомобілем двох підозрюваних і спричинив їхню смерть. Також затримали ще одну особу, яка, як стверджується, мала зв'язок з загиблими підозрюваними у вимаганні. Зловмисники були передані до суду Аланії.

Момент пограбування і те, як Дмитро Ц. переслідує підозрюваних на мотоциклі та збиває їх своїм автомобілем, було зафіксовано на відео з камер спостереження.

Нагадаємо, двох російських окупантів затримали за підозрою у розстрілі родини Капканець в окупованій Волновасі. Обидва окупанти мали проблеми з боргами, не змогли погасити кредити, тому пішли на війну вбивати українців. Окрім того, у Сопова та Рау батьки перебували в розшуку за різні злочини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 12.11.2023 17:35