Фото: rmf24.pl

У Польщі неподалік від кордону з Україною зіштовхнулися автобус з туристами та вантажівка: є постраждалі (фото)

У понеділок, 8 січня, у Польщі неподалік кордону з Україною туристичний автобус врізався у вантажівку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали 12 осіб.

Про це пише RMF24.

Відомо, що ДТП сталася приблизно о 14:00 за київським часом на дорозі національного значення №77 в населеному пункті Задомбров’є. В туристичному автобусі їхали 52 особи та водій. Транспортний засіб прямував із Катовіце до Арламува.

Із 12 постраждалих восьми надано допомогу на місці. Одного з поранених гелікоптером ЛНР доправили до лікарні в Жешуві, трьох постраждалих — швидкою допомогою до лікарень у Ярославі та Перемишлі.

"Серйозних травм спочатку не було виявлено, але один із людей почав втрачати свідомість, тому його транспортувала ЛНР до лікарні", — заявив рятувальник з пожежної бригади Вальдемар Черниш.

На місці працювали шість одиниць пожежної охорони ДСНС та ДПС та 30 пожежників. В рятувальній операції також брали участь чотири автомобілі швидкої допомоги. 

Фото: RMF24

Фото: RMF24

Нагадаємо, 31 грудня троє українців загинули у дорожньо-транспортній пригоді у Польщі. Аварія сталася на межі Глівіце і Жерниці (Сілезьке воєводство).

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.01.2024 17:27