Момент аварії в Польщі. Джерело: польська поліція

У Польщі перекинувся переповнений рейсовий автобус: є постраждалі

У четвер, 15 серпня, на південному заході Польщі автобус із понад 60 пасажирами зіткнувся з мікроавтобусом дорожньої служби. На місці аварії працює поліція, вісім карет швидкої допомоги та пожежна бригада.

Про це повідомило видання TVN24. Журналісти уточнили, що зіткнення між рейсовим автобусом і патрульним автобусом сталося о 05:36 на автобані А4 між розв'язками Крапковіце та Кендзежин-Козьле (Опольське воєводство).

"Рейсовий автобус сполученням Жешув — Дрезден врізався в автобус дорожньої служби. На місці події працює поліція, вісім карет швидкої допомоги та пожежна бригада. Також приземлився гелікоптер Повітряно-рятувальної служби", — повідомив медійникам прес-офіцер поліції Домінік Вільчек.

В автобусі разом із водіями та стюардесою їхало 64 людини, шестеро з яких отримали поранення. В результаті зіткнення автобус перекинувся на бік. За даними ЗМІ, в автобусі подорожували польські туристи.

За словами бригадного генерала Луціана Любашки, прес-офіцера Крапковіцького районного управління державної пожежної служби, найсерйозніші травми отримали двоє людей, які перебували в мікроавтобусі. Загалом вісім осіб отримали поранення, їх доставили до лікарні. Одна смуга руху в напрямку Вроцлава в результаті аварії тимчасово заблокована.

Нагадаємо, що 20 липня на автомагістралі Познань — Франкфурт неподалік від польсько-німецького кордону розбився мікроавтобус з громадянами України. Дев’ять людей потрапили в лікарню, серед них — п’ятеро перебували у важкому стані.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 15.08.2024 10:56