Фото: Харківська обласна прокуратура

У прокуратурі показали наслідки нічної атаки РФ по Харкову: яка ракета вдарила по місту (фото)

У ніч на 25 травня російські загарбники атакували Харків ракетою "Іскандер". Ворог завдав ударів по Слобідському району.

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури міста Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). За даними слідства, 25 травня приблизно о 00:40 ворог завдав ракетних ударів по Слобідському району обласного центру.

"Пошкоджено ліцей, автомобілі. У житлових будинках вибито вікна. За попередніми даними, ЗС РФ вдарили по місту двома ракетами "Іскандер-М", — йдеться у повідомленні правоохоронців.

У відомстві додали, що прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовими.

Нагадаємо, 23 травня російські терористи жорстоко обстріляли Харків і область. Вони влучили по транспортній залізничній інфраструктурі та одному з підрозділів комунального підприємства. Також "приліт" стався у друкарню видавництва Vivat. 24 травня в області було оголошено День жалоби за загиблими.

Раніше повідомлялось, що російські терористи продовжують вбивати мирних жителів в Україні. Протягом 24 травня окупанти позбавили життя трьох цивільних на Донеччині — двох у Сіверську й одного у Зеленому Полі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 25.05.2024 10:25