Фото ілюстративне. Джерело: "АрміяInform"

У Росії поскаржилися на масовану атаку безпілотників: кажуть про збиття понад 110 дронів

Російські офіційні джерела поінформували про масовану атаку безпілотників у чотирьох регіонах. Вони запевняють, що збили 113 дронів.

Про це, зокрема, повідомило міністерство оборони Російської Федерації.

"Протягом минулої ночі припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку із застосуванням БпЛА літакового типу по об'єктах на території Російської Федерації", — йдеться в повідомленні.

В російському відомстві уточнили, що чергові засоби протиповітряної оборони перехопили та знищили 113 українських безпілотних літальних апаратів: 73 БпЛА — над Бєлгородською областю, 25 БпЛА — над Воронезькою, 14 БпЛА — над Курською й один над — Брянською.

Щоправда, російські пабліки, які зазвичай інформують про атаки та публікують відповідні фото та відео цього разу нічого не писали.

Раніше речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявляв, що не варто пов'язувати українські дронові удари по території Росії з можливістю відповідних ядерних ударів. Як відомо, Москва нещодавно частково змінила ядерну доктрину.

Нагадаємо, міністр оборони України Рустем Умєров заявив під час виступу на Міжнародному форумі оборонних індустрій у Києві, що Україна продовжує зміцнювати свою обороноздатність завдяки інноваціям і підтримці міжнародних партнерів. Пріоритетом є збільшення виробництва вітчизняної зброї різних видів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.10.2024 08:35