Фото ілюстративне зі соцмереж

Нічна атака дронів на склад боєприпасів у Тверській області Росії: в регіоні оголошено евакуацію (відео)

У ніч на середу, 18 вересня, у Тверській області Росії поблизу міста Торопець виникла масштабна пожежа на складі боєприпасів. Її атакували безпілотники, росіяни застосували протиповітряну оборону.

Інформацію про атаку підтвердив губернатор Тверської області Ігор Руденя. Він заявив, що пожежа виникла у Торопці "на місці падіння уламків БпЛА".

За його словами, у регіоні триває робота ППО через "масовану атаку безпілотників". Руденя ухвалив рішення про "часткову евакуацію населення з території, де веде роботу ППО та локалізується пожежа".

Тим часом у мережі оприлюднили кадри пожежі у Тверській області, яка набрала значних масштабів. Місцеві мешканці кажуть про детонацію на складі з боєприпасами. Розпочалася евакуація людей у сусіднє місто Тверської області — Західну Двіну. Влада повідомила про призупинення роботи дитячих садків і шкіл в Західнодвинському муніципальному окрузі Тверської області.

Також російські пабліки уточнили, що військову частину в Торопці Тверської області атакували шість безпілотників, три з них начебто збила протиповітряна оборона, а решта досягнула цілі.

"Після цього розпочалися сильна пожежа та детонація на складах із боєприпасами", — йдеться у російських Telegram-каналах.

Російське місто Торопець розташоване на захід від Твері та на схід від Білорусі. Відстань населеного пункту від кордону з Україною складає близько 488 кілометрів.

Нагадаємо, що 27 червня дрони атакували Редкінський дослідний завод. Він розташований у Тверській області Російської Федерації та є одним із найбільших хімічних виробництв регіону. На заводі виробляється авіаційне паливо.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.09.2024 07:19