Фото: armyinform.com.ua

У російських військових після вибухів у Криму почалася паніка: Генштаб повідомив деталі

Після вибухів у Криму 29 квітня російські загарбники в паніці почали шукати виходи, аби не стати черговими жертвами. Зокрема, рашисти почали масово писати рапорти на відпустки.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

Зазначається, що після пожежі у Севастополі серед окупантів поширились панічні чутки про нездатність російської протиповітряної оборони забезпечити безпеку власних стратегічних об’єктів.

"Своєю чергою, відчуваючи початок так званого "гарячого курортного сезону" в тимчасово окупованому Криму, російські військовослужбовці почали писати рапорти на відпустку, в яких вказують місця її проведення на території континентальної Росії", — йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що під час пожежі на нафтобазі в Севастополі було знищено 10 резервуарів з нафтопродуктами, загальною місткістю близько 40 тисяч тонн.

"Ця нафтобаза забезпечувала пальним кораблі Чорноморського флоту РФ, які завдавали ракетних ударів по мирних містах України. Мішенями російських терористів ставали мирні люди та цивільні об’єкти",  зазначили в Генштабі.

Нагадаємо, 29 квітня у мікрорайоні Козача Бухта тимчасово окупованого Севастополя пролунали вибухи, після яких спалахнула масштабна пожежа. За словами представника окупаційної влади, причиною пожежі стала атака безпілотного літального апарату.

Також українська розвідка прокоментувала пожежу на нафтобазі в Севастополі. Кажуть, що це "кара Божа за Умань".

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що цей вибух є підготовленим і спланованим, бо такі спеціальні резервуари самі не загоряються.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.04.2023 07:35