Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

У російському Дзержинську дрони атакували завод вибухових речовин, — ЗМІ (відео)

Вночі 20 жовтня у російському місті Дзержинськ було неспокійно. Місцеві поскаржилися на атаку безпілотників та низку вибухів.

За даними російських ЗМІ дрони нібито атакували оборонний завод імені Свердлова в Дзержинську. На цьому підприємстві окупанти виготовляють артилерійські снаряди, авіаційні бомби й багато іншого.

Як розповіли місцеві мешканці, перші вибухи в містах було чутно близько 4:30 за місцевим часом. Загалом у Дзержинську, як запевняють очевидці, буцімто пролунало близько десятка вибухів та було чути автоматну чергу. А після вибухів над містом з'явилася хмара диму.

Водночас губернатор Нижньогородської області Глєб Нікітін заявив, що вночі засоби ППО та РЕБ нібито "відбили атаку БпЛА на території дзержинської промзони".

"За попередніми даними, четверо співробітників пожежної частини, розташованої на території промпідприємства, отримали легкі осколкові поранення — їм надано необхідну медичну допомогу, всіх відпущено додому", — написав Нікітін.

Нагадаємо, вночі 9 жовтня у Брянській області та Краснодарському країни Росії було не спокійно. Місцеві скаржилися на вибухи та атаку безпілотників. Зокрема, губернатор Брянської області Олександр Богомаз заявив, що регіон атакували дрони. За його словами, сили протиповітряної оборони начебто знищили 12 безпілотних літальних апарати над областю.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 20.10.2024 08:59