ДТП у Румунії. Джерело: news.ro

У Румунії автобус з українцями зазнав аварії: є постраждалі (фото)

У неділю, 16 червня, ввечері в Румунії автобус із громадянами України потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Внаслідок цього чотирьох людей доставили до лікарні.

Про це повідомило румунське видання News. Журналісти зазначили, що автобус з українцями зіткнувся з вантажівкою, яка їхала в бік муніципалітету Констанца.

"На місце події оперативно прибули пожежники, які активували "Червоний план втручання", його запроваджують, наприклад, у разі великих аварій, і дає змогу швидше вживати заходів реагування", — йдеться в повідомленні.

За інформацією, яку отримали журналісти, в автобусі перебували 57 громадян України, зокрема, 42 неповнолітніх і 15 дорослих. З них 15 осіб (двоє дорослих і 13 дітей) отримали травми.

Крім того, чотирьох людей доставили в лікарню: двох дорослих і двох дітей. Детальніше про їхній стан інформації немає, але румунські медійники написали, що їхньому життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, 28 березня поліція німецької Саксонії уточнила дані про потерпілих у дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася неподалік Лейпцига за участі автобуса Flixbus. Чотири жінки загинули, серед 54 травмованих — троє українців.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.06.2024 11:14