Фото: Нацполіція

У столиці на блокпосту збили військовослужбовицю: деталі інциденту

Ввечері 6 листопада у Деснянському районі столиці автівка збила військовослужбовицю на одному із блокпостів. Постраждалу госпіталізували до медзакладу.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції.

Правоохоронці встановили, що 66-річний чоловік, керуючи автомобілем "Рено", рухався по проспекту Броварському з боку міста Бровари у напрямку Києва. Вже при в’їзді до столиці водій скоїв наїзд на працівницю прикордонної служби, яка на той час несла службу на блокпосту та переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Зазначається, що в результаті автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у лікарню. Водночас керманич пройшов перевірку на стан сп’яніння за допомогою приладу Драгер, який показав, що чоловік тверезий.

"Вказану подію слідчі кваліфікували за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють усі деталі ДТП", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в Одеській області на трасі трагічно загинула жінка — її двічі переїхали автівки, коли вона перетинала проїжджу частину у невстановленому для цього місці.

Також у Черкаській області 17-річний водій наїхав на двох дітей, внаслідок чого дев’ятирічний хлопчик загинув, а його 11-річну сестричку госпіталізували. Діти на момент ДТП їхали на велосипедах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 07.11.2023 10:38