Фото: ДБР

У Сумах затримали правоохоронця, який хотів нажитися на продажі зброї

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру правоохоронцю з Сумської області. Йому інкримінують торгівлю зброєю. 

Як повідомляє прес-служба правоохоронного органу, підозрюваний зберігав у себе пістолет Макарова, магазини з набоями до нього, а також гранатомет, гранатометні постріли та гранати.

"Клієнтів він підшукав серед своїх знайомих. Завдяки вчасній реакції правоохоронців, які ретельно задокументували всі кроки невдалого торговця зброєю, його було затримано в результаті спеціальної операції", — зазначили в Бюро.

Торгівля зброєю

Торгівля зброєю

Фото: ДБР

У межах досудового розслідування правоохоронці встановлюють походження зброї та боєприпасів, якими торгував підозрюваний.

Торгівля зброєю

Фото: ДБР

Наразі фігуранту повідомлено про підозру в збуті вогнепальної зброї й бойових припасів без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України). За цей злочин йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до семи років. Також розв'язується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Торгівля зброєю

Фото: ДБР

Нагадаємо, 11 червня працівники ДБР повідомили про підозру посадовцям Державної служби надзвичайних ситуацій. Їм інкримінують закупівлю комп'ютерів за завищеними цінами. Закупівлю проводили через аукціон, на який заявку подало лише одне підприємство.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.06.2024 13:04